Trimma och skär ett blomkålshuvud i mindre bitar. Placera blomkålen i matberedaren och låt blanda tills blomkålen ser ut som "ris".
Skär morötterna ¼ tärningsstora storlekar.
Skär den röda paprikan i ¼ tärningsstora storlekar.
Finhacka vitlöksklyftorna.
Skär ananasen i ½ tärningsstora storlekar.
Värm 3 matskedar sesamolja med en stor stekpanna eller i en wokpanna.
Stek den finhackade vitlöken tills den är lätt brun, cirka 1 minut.
Tillsätt de tärnade morötterna och röd paprika och stek i ca 3 minuter.
Tillsätt blomkålenen i en stekpanna och tillaga tills mjuk i ca 10 minuter.
Tillsätt annans och russin i stekpannan.
Gör scrambled eggs i en annan stekpanna och tillsätt sedan i blomkålsblandningen.
Tillsätt 5 msk sojasås.
Avsluta med att tillsätta gröna lökarna.
Tillsätt salt och peppar för avsmakning.