BLÖT ananas i en kopp varmt vatten i tio minuter.
VÄRM UPP 1 msk olja i en stor kastrull på mellanhög värme.
TILLSÄTT salladslökar, ingefära och vitlök.
TILLAGA tills mjuk och gyllene.
TILLSÄTT pepparkorn, båda sojasåserna, limesaft, fisksås, russin och salt. Koka upp.
SÄNK till mellanvärme i två minuter.
VÄRM UPP den resterande oljan i en wokpanna på medelhög värme.
TILLSÄTT rödlök, paprika och ananas.
TILLSÄTT räkor, rör om tills de har fått en fin färg. Ta bort oljan från woken.
TILLSÄTT svartpepparsås och 2 msk till räkorna i woken.
STEK på medelhög värme, rör om tills räkorna har fått en fin yta.
TILLSÄTT jalapeñopeppar och salladslök innan du tar bort från värmen.
SERVERA. Garnera med koriander.