Marinera russin och punsch i ca 1 timme eller längre.
Vispa grädden. Snitta och skrapa ur vaniljstången och vispa äggulor och socker tillsammans med vaniljfröna poröst.
Rör först ut lite av den vispade grädden i äggblandningen och vänd sedan ner resten av grädden.
Blanda i russinen och punschen.
Klä en avlång brödform på ca 1 ½ liter med plastfolie. Fyll formen med parfaitsmeten.
Ställ i frysen i minst 8 timmar före servering.
Häll av spadet ifrån persikorna och ananasen. Dela i minder bitar och lägg i en skål. Dela passionsfrukten på hälften och gröp ur innanmätet och blanda ihop med frukten.
Plocka bladen från myntan och strimla. Vänd ner i salladen.
Ta upp parfaiten ur formen och ta bort plastfolien. Skär upp i skivor. Servera med vinterfruktsalladen.
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs